Wij helpen u met fysiotherapie weer vrijuit te bewegen

Gezien in Wijkkrant Twekkelerveld!

Heeft u problemen met het bewegen van uw lichaam? Bijvoorbeeld door rugklachten, of pijn in een gewricht. Belemmeren uw klachten u tijdens uw werk of het huishouden? Dan helpen wij u met fysiotherapie weer vrijuit bewegen.

Fysiotherapie is een behandelmethode gericht op alle onderdelen van uw lichaam die betrokken zijn bij beweging. Zoals uw gewrichten, spieren, zenuwen, hart en longen. De belastbaarheid hiervan is niet altijd in balans met de mentale en fysieke belasting die u hier in uw dagelijks leven van vraagt.

Als fysiotherapeut onderzoeken wij de oorzaak van deze disbalans. Werken uw spieren goed samen? Kunnen uw gewrichten vrijuit bewegen? Heeft u stress?

Is de oorzaak voor u en ons duidelijk? Dan herstellen we de balans met onze behandeling. Heeft u bijvoorbeeld pijn in uw rug door een verkeerde werkhouding? Dan leren wij u slimmer bewegen. Voelt uw knie niet stevig tijdens het sporten? Met stabiliteitstraining leert u uw spieren sneller en krachtiger aan te spannen. Aanvullend geven wij u concreet advies over hoe uw klacht is ontstaan. Hoe wij u kunnen helpen. Wat u zelf kan doen en hoe u herhaling voorkomt.

We kunnen u helpen bij klachten aan het bewegingsapparaat maar ook bij de behandeling van COPD en van etalagebenen. Ook kunnen wij u helpen bij het stellen van een diagnose bij klachten aan het lichaamsapparaat door middel van echografie.

Voor informatie kunt u altijd bellen of mailen naar de praktijk:

FYSIOTHERAPIE DE BLEEK
Gezondheidscentrum Twekkelerveld
053- 435 89 92
info@fysio-debleek.nl×

Goedendag!

Waarmee kunnen wij u helpen?

× Kunnen wij u helpen?