Fysio de Bleek oefeningen

Oefenvideo’s bij Fysiotherapie de Bleek

Nuttige oefenfilmpjes op de website van Fysiotherapie de Bleek! De therapeuten hebben afgelopen zomer hun welverdiende rust gepakt en zijn weer vol energie aan het werk. Ondanks dat de medewerkers van de Bleek hebben genoten van hun vakantie, hebben zij natuurlijk ook niet stilgezeten gedurende deze periode.

Naast de weken die zij vakantie hebben genomen in deze vreemde periode waarin wij leven, zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Bleek druk bezig geweest om te zorgen dat u zowel in de praktijk als thuis de benodigde therapie krijgt. Een voorbeeld hiervan zijn filmpjes die op de site van de praktijk zijn geplaatst.

WAT HOUDEN DE OEFENFILMPJES IN?

Op de site van Fysiotherapie de Bleek worden diverse oefeningen voorgedaan die door u zelf uitgevoerd kunnen worden. Deze oefeningen kunnen verschillen van oefeningen voor de rug, armen of benen. In het filmpje wordt verteld waar de oefening voor gebruikt kan worden, wat de juiste techniek is en hoe vaak de oefening uitgevoerd moet worden.

Naast deze oefeningen, zijn er ook filmpjes voor thuis geplaatst die bedoeld zijn om iedereen in deze Coronaperiode in beweging te houden. Omdat de medische fitness groepen nog rustig op gang komen, kan er op deze manier volop bewogen worden, waardoor iedereen zo vitaal mogelijk kan blijven.

HOE KOM IK BIJ DEZE FILMPJES?

U bovenaan de pagina in de witte balk het kopje “Oefeningen (video’s)” vinden. Klik hierop en bekijk welke filmpjes voor u relevant kunnen zijn.

CONTACT MET DE PRAKTIJK

U kunt zich weer aanmelden bij uw favoriete therapeut. Mocht u nog aanvullende vragen hebben of wilt u zich aanmelden voor een Fysiotherapeutische afspraak dan kunt u contact opnemen via:

Telefoonnummer 053-4358992
Whatsapp. 06-16907232
info@fysio-debleek.nl
www.fysio-debleek.nl×

Goedendag!

Waarmee kunnen wij u helpen?

× Kunnen wij u helpen?