Fysiotherapie-de-Bleek-Content-Medisch

Medische fitness bij Fysiotherapie de Bleek

Goed nieuws! Vanaf 1 juli zal de Medische fitness bij fysiotherapie de Bleek langzaam weer worden opgestart. Het zal nog niet gaan zoals u normaal van ons gewend bent, maar door ons te houden aan de opgelegde maatregelen kunnen we zowel uw als onze gezondheid waarborgen.

WAT HOUDT DE MEDISCHE FITNESS BIJ FYSIOTHERAPIE DE BLEEK IN?

U sport wel regelmatig, maar vervalt steeds weer in bepaalde klachten of blessures? U kunt uw werk of gewone dagelijkse activiteiten niet zonder lichamelijke problemen uitvoeren (mogelijk ten gevolge van een ziekte, een ongeval of een operatie)? U wilt meer actief bewegen of u wilt zich gewoon fitter voelen? Vindt u deskundige en intensieve begeleiding noodzakelijk? Dan biedt Medische fitness u de mogelijkheid om onder leiding van (sport) fysiotherapeuten een verantwoorde oefenmethode te volgen, die op uw persoon is afgestemd.

DOEL MEDISCHE FITNESS/ GROEPSLESSEN

De fitness richt zich op het verhelpen van specifieke klachten en het beter kunnen functioneren met een bepaalde aandoening. Er wordt altijd gewerkt met een trainingsprogramma dat inspeelt op het individuele klachtenpatroon.

WIST U DAT U OOK BIJ ONS TERECHT KUNT VOOR LONGREVALIDATIE OF REVALIDATIE NA CORONA/HET CORONAVIRUS?

Mocht u nog aanvullende vragen hebben of wilt u zich aanmelden voor de Medische fitness neemt dan contact met ons op.×

Goedendag!

Waarmee kunnen wij u helpen?

× Kunnen wij u helpen?