Rugklachten

Gezien in wijkkrant Twekkelerveld: Voor lage rugklachten kun je terecht bij Fysio de Bleek

Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van rugpijn door middel van oefentherapie en manuele therapie. Zij kunnen u helpen om de oorzaak van uw rugpijn te achterhalen en een behandelplan op maat te maken om de pijn te verminderen en uw mobiliteit te verbeteren.

Tijdens een fysiotherapiebehandeling voor rugpijn kan de fysiotherapeut u oefeningen laten doen om de spieren in uw rug te versterken en te ontspannen. Dit kan helpen om pijn te verminderen en

uw rug te stabiliseren. De fysiotherapeut kan ook manuele technieken toepassen om de mobiliteit en flexibiliteit van uw rug te verbeteren. Het kan zijn dat je kort na de behandeling pijn ervaart, dit is als het goed is echter van korte duur en daarna zullen de klachten verbeteren.

Daarnaast kan fysiotherapie ook gericht zijn op het aanpassen van uw dagelijkse activiteiten en gewoonten om rugpijn te voorkomen. De fysiotherapeut kan bijvoorbeeld adviezen geven over hoe u uw werkplek kunt aanpassen of hoe u kunt leren om beter te tillen en te dragen.

In het algemeen kan fysiotherapie een effectieve behandeling zijn voor rugpijn. Door middel van oefentherapie, manuele therapie en aanpassingen in uw dagelijkse activiteiten en gewoonten, kan fysiotherapie helpen om de pijn te verminderen en uw mobiliteit te verbeteren.

Als u last heeft van rugpijn, overweeg dan om fysiotherapie te proberen als onderdeel van uw behandelplan.

Onze manueel therapeuten Elisa Noordhoek en Jarno Scherphof staan garant voor een effectieve behandeling!×

Goedendag!

Waarmee kunnen wij u helpen?

× Kunnen wij u helpen?