Fysiotherapie tijdens je vakantie

Je kent het vast wel: Het hele jaar hard gewerkt en echt toe aan vakantie. Je tilt de laatste zware koffer in de auto en het schiet in je rug. Aangekomen op je vakantiebestemming kom je met moeite uit de auto van de pijn in je rug en maak je je zorgen of je morgen wel uit bed kunt komen met deze rugpijn. Of je bent al op vakantie en maakt een misstap bij een potje beachvolleybal waardoor je een enkelblessure oploopt.

Een blessure tijdens je vakantie is het laatste waar je op zit te wachten. Je wil graag zo snel mogelijk antwoord op je vragen: Is het ernstig? Moet ik professionele hulp gaan zoeken? Wat kan ik zelf doen om ervoor te zorgen dat ik snel herstel van deze blessure?”

Een fysiotherapeut kan antwoord geven op deze vragen, maar je hebt geen zin om buiten je vertrouwende omgeving of in een ander land een fysiotherapeut te gaan zoeken. Online fysiotherapie kan dan uitkomst bieden tijdens je vakantie. Wij doen dit via een online of telefonisch consult. Je kunt dan al je vragen stellen en je krijgt een diagnose en uitleg waar je direct mee aan de slag kunt. Via de mail kan de fysiotherapeut van Fysiotherapie de Bleek oefeningen meegeven waardoor je meteen met je klacht aan de slag kunt gaan. Dat kan gewoon met je mobiele telefoon of laptop op een plaats en tijd die jou het beste uitkomt.

Je zorgverzekeraar vergoed een telefonisch consult mits je aanvullend verzekerd bent. Dus heb je klachten op vakantie die niet kunnen wachten tot je thuis bent, wij zijn op iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Fijne vakantie gewenst, Fysiotherapie de Bleek×

Goedendag!

Waarmee kunnen wij u helpen?

× Kunnen wij u helpen?