Nekklachten

Fysiotherapie de Bleek blog: Bewegen als medicijn

Iedereen heeft wel eens lichamelijke ongemakken zoals rugpijn, stijfheid of blessures. We hebben allemaal wel eens een klacht gehad die bijna niet over ging. Als klachten niet vanzelf over gaan komt fysiotherapie in beeld.

Een van de meest voor de hand liggende doelen van fysiotherapie is het verminderen van pijn. Of het nu gaat om een hardnekkige rugpijn, een verdraaide enkel of een vervelende knieblessure, fysiotherapie de Bleek gaat samen met u op zoek naar de oplossing. Door specifieke (huiswerk)oefeningen en technieken helpen we je pijn te verminderen en je bewegingsvrijheid terug te krijgen.

FYSIOTHERAPIE IS MAATWERK

Jouw lichaam is anders dan dat van je buurman of vrouw, dus waarom zou jouw behandeling hetzelfde zijn? Samen nemen we de tijd om jouw specifieke herstelbelemmerende factoren in kaart te brengen. Je kunt denken aan zittend werk, stress, verminderde bewegelijkheid, verminderde spiercontrole. Kortom te veel om op te noemen

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Wist je dat fysio niet alleen voor herstel is? Het is ook geweldig om problemen te voorkomen voordat ze beginnen. Door regelmatig te bewegen zoals wandelen, fietsen en sporten kun je werken aan het versterken van zwakke punten in je lichaam en het verbeteren van je algehele flexibiliteit, waardoor de kans op toekomstige blessures afneemt.

MAAK VAN BEWEGEN EN GEWOONTE

De klachten onder controle krijgen is als naar de sportschool gaan; regelmaat is de sleutel. Bespreek met je fysiotherapeut hoe je de oefeningen thuis kunt voortzetten en integreer ze in je dagelijkse routine. Of je nu worstelt met pijn, revalidatie nodig hebt of gewoon preventief voor jezelf wilt zorgen, fysio heeft veel te bieden.

Je kan altijd contact met ons opnemen: Fysiotherapie de Bleek, Gezondheidscentrum twekkelerveld www.fysio-debleek.nl Telefoon: 053 4358992

FYSIOTHERAPIE DE BLEEK

Gezondheidscentrum Twekkelerveld
Telefoon: 053-4358992
Mail: info@fysio-debleek.nl
Via de site www.fysio-debleek.nl
Whatsapp 06 16907232×

Goedendag!

Waarmee kunnen wij u helpen?

× Kunnen wij u helpen?