Echografie

Even voorstellen: Bart Dost

Gezien in Wijkkrant Twekkelerveld!

Bij een spierblessure of gewrichtsontsteking kan Fysiotherapie de Bleek snel bepalen waar de klachten vandaan komen en vervolgens de pijn bij de bron aanpakken. Met behulp van echografie kan fysiotherapeut Bart Dost snel de oorzaak lokaliseren en behandelen.

Bart Dost heeft zich gespecialiseerd in echografisch onderzoek. Dit is een beeldvormend onderzoek die de oorzaak van pijnklachten duidelijk moet maken. Echografie is een techniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven en is pijnvrij.

Bart Dost werkt altijd volgens een specifieke werkwijze. “Eerst doe ik een intakegesprek en daarna wordt een echo gemaakt’’. Vervolgens kan ik zien waar er eventueel een ontsteking zit. Daarna volgt de behandeling die afhankelijk van de klachten, door mezelf of tezamen met collega`s gedaan wordt. Na een aantal weken wordt een echo opnieuw gemaakt. Op deze wijze kunnen we de vorderingen heel mooi in beeld brengen.

Fysiotherapie De Bleek heeft op de locatie Gezondheidscentrum Twekkelerveld de beschikking over een echoapparaat. Fysiotherapie de Bleek is aangesloten bij het Schoudernetwerk Twente.

Fysiotherapie De Bleek is gevestigd in het Gezondheidscentrum Twekkelerveld en aan de G.J. van heekstraat 66 en heeft ruime openingstijden. De praktijk is vijf dagen per week geopend, van 8.00 tot 18.00 uur en op maandag, woensdag en donderdag tot 20.30 uur.×

Goedendag!

Waarmee kunnen wij u helpen?

× Kunnen wij u helpen?